21 Mayıs 2014 Çarşamba






21.05.2014




Gençlik Sorunları Masaya Yatırıldı


27.08.2012 - 10:18

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK), Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Halil Özcan'ı ziyaret ederek gençliğin sorunlarını dile getirdi.

Facebook'ta Paylaş

BATMAN - Batman ve Şanlıurfa Türkiye Gençlik Konseyi (TGK), Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Halil Özcan'ı ziyaret ederek, gençliğin sorunları hakkında konuştukları belirtildi.

Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Genel Başkan Yardımcısı Necat Gülseven, Batman İl Başkanı Mehmet Sait Yılmaz ve Türkiye Gençlik Konseyi Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Çadırcı ile birlikte Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç.Dr. Halil Özcan'ı Güneydoğu gezisi kapsamında Şanlıurfa'da ziyaret ederek Şanlıurfa gençliğinin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa gençliğinin kabuğunu kırarcasına var gücüyle üreten bir gençlik olma yolunda ilerlediğini ifade eden Türkiye Gençlik Konseyi Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Çadırcı, Türkiye Gençlik Konseyi olarak gençlerin sorunlarıyla yakından ilgilenen vekiller ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Hükümet olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ve bütün sorunlarının çözümü için var güçleriyle mücadele verdiklerini ifade eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç. Dr Halil Özcan, Türkiye Gençlik Konseyi ile sürekli koordineli olarak gençlerin sorunlarının çözümü noktasında ne gerekiyorsa gece gündüz çaba sarf etmeye hükümet olarak hazır olduklarını kaydetti. (M. Fatih Akgül-İLKHA)





Haberleri Paylaşarak Bilgiyi Anında Arkadaşlarınıza Ulaştırabilirsiniz.
Diğer GÜNCEL Haberleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder